Afgeronde projecten van Vloerverwarming Laten Leggen

Zie hieronder een aantal van onze gemaakte vloerverwarming projecten. In steden zoals Eindhoven, Vught, Den Bosch.

Infrezen vloerverwarming Rosmalen

Vloerverwarming, 63 m2, in gefreesd bij een woonhuis is Rosmalen. We hebben hier een 7-groeps verdeler met pomp gehangen. Uiteindelijk ook alles aangesloten op de CV-Ketel.

Oktober 2020. In een woning midden in het centrum van Rosmalen hebben wij tijdens de renovatie van deze woning de vloerverwarming in gefreesd. De gehele klus, inclusief het aansluiten op de nieuwe CV-ketel, hebben wij geklaard in 1 werkdag. Aangezien de bewoners de betonvloer wilden laten liggen hebben wij de keuze gemaakt om de vloerverwarming in te frezen, in plaats van op netten of tackerplaten te leggen. 

Vloerverwarming Vught

Een groot renovatie project in Vught. Vloerverwarming gelegd op draadmatsysteem. Beneden verdieping 100m2. We hebben hier een 12 groepsverdeler geplaatst. Waar later ook nog een relingen op gaat komen.

In een karakteristieke woning die verbouwd werd nabij het centrum van Vught, hebben wij vloerverwarming gelegd op netten. In totaal ligt hier 950 m1 slang die een dikte heeft van 18mm. Deze dikte is gekozen omdat alles wordt aangesloten op een warmtepomp, deze heeft ook de mogelijkheid om te koelen en daarvoor is slangdikte 18 het best. Enkele weken nadat wij de slangen gelegd hebben, mochten we ook de regeling aansluiten.

Vloerverwarming Eindhoven

Nieuwe kantoorruimte gemaakt in Eindhoven. Over 2 verdiepingen in totaal 380m2 vloerverarming op draadmatsysteem.

Begin Juli 2020 zijn wij gestart met het leggen van de vloerverwarming op de bovenverdieping van de toekomstige kantoorpand aan de rand van Eindhoven. Er is gekozen voor een ondergrond op netten, aangezien we niet erg veel hoogte hadden. Op de bovenverdieping ligt in totaal ruim 1600 meter slang verdeeld over 2 verdelers van elk 8 groepen. Vervolgens zijn we 2 weken later begonnen met de begane grond, daar ligt ook nog eens een goede 1800 meter slang. Er is gekozen voor slangdikte 18mm en een verlegafstand van Hart Op Hart (HOH) 10cm. Beide verdiepingen zijn in een dag gelegd en naar tevredenheid van de klant opgeleverd. 

Vloerverwarming Den Bosch

43 appartementen vloerverwarming gemaakt in Den Bosch. De ruimtes zijn allemaal ongeveer 35 m2 groot en hebben een 3 of 4 groeps verdeler gekregen. Het complex bestaat uit 5 verdiepingen.

Medio september 2020 zijn wij gestart met deze mooie opdracht. Aan de rand van het centrum in Den Bosch worden 43 huur appartementen gebouwd. In 5 verschillende fases hebben wij de vloerverwarming mogen leggen. We hebben in ongeveer 4 weken tijd telkens 2 a 3 dagen gewerkt per vloer. Uiteindelijk hebben we alles op druk gezet en de foto`s naar onze klant gestuurd, welke zeer tevreden was met het eindresultaat. Er is hier gekozen om vloerverwarming op draadmatten te leggen, met daaronder ook nog eens een isolerende / en geluiddempende laag.